AS 170 – jedan od 20 najinovativnijih hibrida u Evropi | Agrosava

You are here

AS 170 – jedan od 20 najinovativnijih hibrida u Evropi

U majskom izdanju respektabilnog i visokostručnog magazina European Seed, naš silažni hibrid AS 170 proglašen je za jedan od 20 najinovativnijih hibrida 2020 u Evropi.

Ne samo da je velika čast da od 3500 registrovanih novih hibrida u EU, AS 170 uđe u top 20 po kvalitetu i inovativnim prednostima, već je ovo priznanje neprikosnoven dokaz da radimo pravu stvar, u pravo vreme i na pravi način.

Pravac poslovanja koji prate AS hibridi i Agrosava maksimalno je fokusiran na inovacije, kvalitet i funkcionalnost proizvoda, odnosno na zadovoljstvo kupaca. To su neodvojive stvari i to je jedini pravi put napretka.

AS 170 je silažni hibrid u koga su utkane najnovije tehnologije i veliko, stručno znanje, a sve u cilju spremanja vrhunske silaže koja daje velike količine kvalitetnog mesa i mleka.

Ono što ovaj hibrid čini posebnim i drugačijim je „LEAFYMax“ tehnologija – 40% više lisne površine u odnosu na obične hibride (formira se čak i do 14 listova iznad klipa, za razliku od klasičnih hibrida koji imaju od 5 do 7 listova). Zato je sa AS 170 garantovana visoka proizvodnja zelene biomase, visok kvalitet zelene biomase i visoka svarljivost.

Istaknute prednosti AS 170 silažnog hibrida i mogućnost da proizvođači dobiju visokokvalitetnu silažu, odnosno veću količinu i bolji kvalitet mesa i mleka, pozicionirali su AS 170 visoko na top listi najkvalitetnijih i najinovativnijih hibrida tokom 2020, i u Srbiji i u EU.

Jedan od 20 najboljih je priznanje na koje smo izuzetno ponosni.

Izvorni tekst magazina European Seed možete pročitati OVDE.